Taxatie ten behoeve van een aankoop of verkoop beslissing

Taxatie t.b.v. aankoop of verkoop

Taxatie van je huis bij een aankoop of verkoop beslissing

Iedere leek kan een waarde schatten, echter zal die waardebepaling in de meeste situaties niet betrouwbaar zijn wanneer men niet beschikt over de benodigde marktkennis, markt-gegevens en ervaring. Dit terwijl deze ingrediënten onmisbaar zijn voor een degelijke en betrouwbare taxatie van je huis bij een aankoop of verkoop beslissing. Dit gelet op het feit dat een taxatierapport voor veel mensen een basis vormt waaruit zeer omvangrijke (financiële) beslissingen worden genomen.

Een waardebepaling van je huis is noodzakelijk om de juiste vraagprijs te hanteren bij verkoop! Je wilt natuurlijk niet te laag zitten. Aan de andere kant kan een te hoge vraagprijs ook nadelig zijn en resulteren in weinig interesse. Hierdoor zal je uiteindelijk, veel later in het proces, alsnog moet zakken naar de vraagprijs die marktconform is.

Heeft u uw droomhuis op het oog en wilt u weten wat een marktconform bedrag is om te bieden, schakel dan Jussen Taxaties in. Let wel verwar een taxatie voor financiering niet met een waardebepaling voor aan- of verkoop. De waardebepaling is een indicatie die de ik geef om een verkoopbeslissing te kunnen nemen over de vraagprijs maar is geen gevalideerde taxatie die gevraagd wordt door de geldverstrekker bij aankoop van een huis.

Bij Jussen Taxaties heeft u de garantie van een gecertificeerde taxateur (NRVT), alleszins concurrerend tarief, de benodigde marktkennis, markt-gegevens, ervaring. een snelle opvolging van uw aanvraag en direct contact met de taxateur.